diumenge, 24 de gener del 2010

EN LA POMADA....




2º etapa "Volta al Vinalopó". Eixida de Sant Vicent , ascens del Maigmó, volta per Castalla i tornada al punt de partida. A priori, una etapa dura com aixi ha set finalment.

Tot i patir bastant en l'ascensió inicial he conseguit mantindrem en el grup capdavanter i més tard estar en quasi totes les escapades existents ; quasi totes menos la bona , la mes tonta , la que dius "ara els agarrem..." Al final arriva i m'he de conformar amb la 14º posició !!!

Es la loteria de la carretera....molt poques vegades toca tot i tenir la majoria dels "boletos". Seguirem intentant-ho !!

---------------------------------------------------------------------------------------------


2º eteapa "Vuelta al Vinalopó". Salida de Sant Vicent, ascenso del Maigmó, paso por Castalla y vuelta al punto de partida. A priori, una etapa dura como asi ha sido finalmente.

A pesar de sufrir bastante en la ascensión inicial he conseguido mantenerme en el grupo puntero y más tarde estar en casi todas las escapadas existentes; casi todas menos la buena, la más tonta, la que dices "ahora les agarramos..." Al final llega y me tengo que conformar con la 14º posicion!!!

Es la lotería de la carretera.... muy pocas veces toca a pesar de tener la mayoría de los "boletos". Seguiremos intentándolo!!

1 comentari:

Luis Hurtado ha dit...

Que actualitze, que actualitze, que actualitze.......!!!!!