divendres, 17 de setembre del 2010

La vida son...PREFERÈNCIES.


Reactivem el blog per fi ara que una nova temporada comença ; tant a nivell esportiu com a nivell profesional. A nivell esportiu tot va força bé (a part de els ja habituals averies en carrera...) i aquest any a base de entrenament i bastant més competició que l´any passat pense que arribaré a l´inici de la temporada de ciclocross en molt bona forma i amb aspiracions de millorar el realitzat la temporada passada. Els resultats assolits en les últimes carreres (3º en Llombai i 2º en Binéfar) indiquen que estic en el bon camí. Altres anys tenia altres preferències vitals : un bon estiu, una vida relaxada aliena a entrenaments i preparació específica, realtzar altres esports i activitats, etc. Aquest any, pel contrari, estic més il.lusionat i centrat que mai en la nova campanya ciclopedrestre amb millores en l´àmbit material, físic i motivacional. A nivell professional, intentant arrancar un nou projecte una mica més seriós i estructurat que en anys anteriors en l´àmbit de la preparació física. FEEDBACK_entrenament neix amb la mateixa il.lusió que un prepara la nova temporada ; amb motivació i ganes de crear ,treballar i fer millorar un grup de persones que, segurament, comparteixen les mateixes il.lusions i aspiracions que jo..... Però en aquest cas, assolir l´objectiu no depèn sols de mi ; es la gent la que s´ha adonar de la importància que una bona preparació física i mental té per a l´èxit esportiu. Lamentablement però, ja son molts anys d´experiència en aquest camp, i tot i que la meva tossudessa segueix al.lentant-me a seguir intentant-ho, sembla que els ciclistes actuals segueixen tenint.... ALTRES PREFERÈNCIES.

-----------------------------------------------------------------------

Reactivamos el blog ahora que una nueva temporada empieza; tanto a nivel deportivo como a nivel profesional. A nivel deportivo todo va bastante bien (aparte de las ya habituales averias en carrera...) y este año a base de entrenamiento y bastante más competición que el año pasado creo que llegaré al inicio de la temporada de ciclocross en muy buena forma y con aspiraciones de mejorar lo realizado la pasada temporada. Los resultados alcanzados en las últimas carreras ( en y Llombai2º en Binéfar) indican que estoy en el buen camino. Otros años tenía otras preferencias vitales: un buen verano, una vida relajada ajena a entrenamientos y preparación específica, realizar otros deportes y actividades, etc. Este año, por el contrario, estoy más ilusionado y centrado que nunca en la nueva campaña ciclopedrestre con mejoras en el ámbito material, físico y motivacional. A nivel profesional, intentando arrancar un nuevo proyecto un poco más serio y estructurado que en años anteriores en el ámbito de la preparación física. FEEDBACK_entrenament nace con la misma ilusión que uno prepara la nueva temporada; con motivación y ganas de crear ,trabajar y hacer mejorar a un grupo de personas que, seguramente, comparten las mismas ilusiones y aspiraciones que yo.. ... Pero en este caso, alcanzar el objetivo no depende solo de mí; es la gente la que ha de darse cuenta de la importancia que una buena preparación física y mental tienen en el éxito deportivo. Lamentablemente , ya llevo muchos años de experiencia en este campo, y aunque mi tozudez sigue empujándome a seguir intentándolo, parece que los ciclistas actuales siguen teniendo....OTRAS PREFERENCIAS.

3 comentaris:

Luis Hurtado ha dit...

Cullins!! antes te dic que actualitzes, antes ho fas. Feia 9 mesos que no actualitzaves, te escric un comentari i.....molt be molt be!!! Ara de tant en tant a vore si actualitzes i me tens informat.

Per cert, me ha agradat moooolt voret en la 1º foto amb eixe mallot blavet, cullins!!!be be.

Alvaro ha dit...

Hey tio, esta be el tema este del feedback, per cert un bon reto seria entrenar un globeret com yo, y si em fas anar a mi seria la major propaganda no creus?
Ya veij la entrada, "globero consigue mejorar su estado de forma"... i per supost gratis...jejejeje
A vore si xarrem
Sort
KRIKO

Anònim ha dit...

Bones Jordi,
Bona cursa la de Binefar.
A veure si vas actualitzant el blog i et puc seguir una mica. M'estic enganxant al ciclocross. Sort crak!